Asiantuntijoita asiakkuudenhallinnassa ja myynnin tuessa. Kuten myös trefikassa*.

Tartu rohkeasti luuriin! +358 75 325 2960

meistä
meistä

Pohjoismainen CRM-asiantuntija

Meitä on runsas 165 henkeä ja olemmekin yksi Pohjoismaiden suurimmista asiakkuudenhallintajärjestelmien toimittajista. Meillä on Helsingin lisäksi viisi toimistoa Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Jos meillä ei ole toimistoa lähellänne, tulemme kyllä käymään kauempaakin. Eräs myyjistämme ajoi kerran 1 620 kilometriä kahdessa vuorokaudessa, ja reissu oli helposti sen väärti.

25 vuoden kokemus

Olemme auttaneet jo yli 5 500 yritystä parantamaan tulostaan käyttäjäystävällisellä CRM-järjestelmällämme. Yrityksemme on ollut alalla yli 25 vuotta, ja olemmekin älyttömän innoissamme saadessamme jakaa näiden vuosien kokemusta asiakkaidemme kanssa.

*Trefika eli kello kolmen kahvittelu

Koemme työpaikalla viihtymisen erittäin tärkeäksi ja haluamme yhdistää ilon ja työn. Tapaamme sanoa, että ainoa asia, mihin suhtaudumme täydellä vakavuudella, on asiakas. Yrityskulttuurimme alkaa olla tunnettu jo talon ulkopuolellakin, ja olemme meiningistämme ylpeitä. Kaikkien työntekijöidemme oletetaan osallistuvan trefikaan, yhteiseen iltapäivän kahvi- ja välipalahetkeen. Silloin eri osastojen ihmiset voivat jakaa yhdessä kokemuksiaan, saada apua kysymyksiinsä tai piristää työkavereitaan hauskoilla jutuilla. Lisäksi teemme yhdessä matkoja ja muita tempauksia; uskomme, että tekemisen ilo näkyy tuotteessa ja tarttuu toisinaan myös asiakkaaseen.

Kokonaisvaltainen toimittaja

Olemme yhden pysähdyksen CRM-kauppa. Ohjelmistokehitys, myynti, perehdytys, asiakastuki – nämä ja kaikki muut toimintomme hoidetaan talon sisällä Pohjoismaissa. Oma henkilökuntamme tukee sinua läpi koko CRM-projektisi, alusta loppuun.

Joustava toimittaja

Koska meillä on kaikki tarvittava taito talon sisällä, pystymme toimimaan ketterästi ja sopeuttamaan toimintamme asiakkaidemme toivomuksiin. Kertokaa toiveistanne rohkeasti!

Omistautunut toimittaja

Meillä on tunteen paloa asiakkuudenhallintaa kohtaan, koska tiedämme voivamme helpottaa yksilön arkipäivää ja parantaa yhteisön tulosta. Tunnemme ylpeyttä työstämme.

Opi tuntemaan lundaloogiset CRM-asiantuntijamme

Mennäänkö henkilökohtaisuuksiin? Voit tsekata esittelytekstimme. Millainen olisi sinun esittelysi?

TULLAAN TUTUIKSI

Tarinamme

Läs mer om oss och vår historia

Napsauta kuvaa lukeaksesi tarinamme!

Toistaiseksi menee ihan ok!

Lundalogik on omarahoitteinen yritys ilman riskisijoittajien rahaa. Tähän asti kaikki on mennyt oikein kivasti. Vuodesta 2014 lähtien yrityksen on omistanut osin johtoryhmä, osin softataloja diggaava sijoitusyhtiö Monterro.

Toimistomme

Helsinki

Annankatu 27
+358 753 252 960

Lund

St Lars väg 46
046-270 48 00

Göteborg

Första Långgatan 4
031-712 44 00

Tukholma

Anderstorpsvägen 10
08-562 77 600

Kööpenhamina

Købmagergade 67
+45 53 55 75 05

Oslo

Inkognitogata 33
+47 21 61 17 10

No totta kai haluat töihin Lundalogikille!

Jaa miksikö? No, koska…

Kehitämme itse tuotteemme ja huolehdimme, että ne myös käytännössä toimivat asiakkaidemme yrityksissä. Omasta mielestämme on uskomattoman antavaa saada olla itse mukana kaikessa, kun teemme kymmenien tuhansien käyttäjiemme arkipäivästä paremman ja sujuvamman.
Olemme täysin vakuuttuneita, että työnteon lähestyminen ilon kautta on yksi Lundalogikin menestyksen syistä. Teemme kovasti töitä, mutta heitämme sekaan yhteistä tekemistä kuten välipalahetkiä (trefika!), diskolounaita ja kaikenlaisia hullunkurisia tempauksia!
Kaikilla meillä on sydän (työ)paikallaan, ja olisimme varmaan voineet olla itsekin yrittäjiä koko remmi. Jos olet samasta puusta veistetty, voit saada tehdä vaikka kuinka paljon hauskoja ja hyödyllisiä juttuja niin meille itsellemme kuin asiakkaillemme. Juttuja, joilla on todella merkitystä.
Olemme kasvamassa melko suureksi yritykseksi, mutta voimme vakuuttaa, ettet koskaan muutu kasvottomaksi osaksi joukkoa. Työskentelet sitten Lundissa, Tukholmassa, Göteborgissa, Oslossa, Helsingissä tai Kööpenhaminassa, työtoverisi tuntevat sinut aina nimeltä ja saattavat jopa halata sinua käytävällä.

Vähän kaikenlaista kivaa:

  • rajaton määrä hedelmiä, limua ja kahvia
  • hyvä työterveyshuolto
  • yhteinen aamiainen maanantaisin
  • tukea liikuntaharrastukseen
  • tiimipäiviä ja matkoja
  • terveellinen smoothie joka päivä!
  • joustava työaika
  • ennen kaikkea superparhaat työkaverit ja mahdollisuus matkustaa sekä pitää yhteyttä kollegoihin koko Pohjolassa!

Lundaloogikolla on pilke silmäkulmassa. Hänestä työpaikan tulee olla yksi hauskimmista paikoista maailmassa, kuinkas muutenkaan. Lundaloogikko on lähtökohtaisesti lahjakas, innostunut ja tupakoimaton, ja joukkuepelaajana ymmärtää, että menestyvässä organisaatiossa tarvitaan hyviä syöttöjä työkavereille. Niin, ja tietysti erittäin vaatimaton!

Nordic Trainee Program

Nordic Trainee Program

Lundalogikin Nordic Trainee Program on alusta asti palkallinen ja pysyvään työsuhteeseen johtava koulutusohjelma, jossa pääset hyödyntämään kaiken potentiaalisi. Ohjelma on mahtava mahdollisuus käynnistää vastavalmistuneen työura tai löytää uusi suunta työelämässä. Sopiva määrä koulutusta työskennellessä haastavien projektien parissa takaa sinulle nopean kehityskaaren. Saat tueksesi vanhemman kollegan, joka opastaa ja ohjaa sinua eteenpäin. Kyseessä on monella tapaa ainutlaatuinen mahdollisuus potkaista urasi käyntiin!

Nordic Trainee Program
Lundalogik vinnare av Competensum

Lehdistö ja media

  • Lundalogik ostaa ohjelmistoyhtiö RemoteX Technologiesin

Lundalogik ostaa ohjelmistoyhtiö RemoteX Technologiesin

"RemoteX tuo mukanaan oivallisen tuotteen ja äärimmäisen paljon osaamista. Aiomme yhdessä luoda todella vakuuttavan CRM-ratkaisun älylaitteille", sanoo Erik Syrén, Lundalogikin toimitusjohtaja.

Lundalogik ja APSIS tavoittelevat kasvua yhdessä

Kaksi pohjoismaista, skånelaislähtöistä IT-sektorin kasvuyritystä, Lundalogik ja APSIS, tiivistävät kumppanuuttaan. Yhteistyön on määrä vahvistaa yritysten asemaa Pohjoismaiden markkinoilla asiakkuudenhallinnan (CRM) ja asiakastietolähtöisen digitaalisen markkinoinnin saralla.

LEHDISTÖHUONEESEEN
“Lundalogikin asiakastuki on mahtava!
He ovat nopeita, osaavia, mukavia ja palaavat asiaan kuten lupaavat.”
Katrin Rosenblom, TM Progress AB
“Tulette aina vastaan mukavalla, joustavalla ja ammattimaisella tavalla, kun tarvitaan apua Limen kanssa. Helpotatte työtämme uskomattoman paljon, ja voimmekin keskittyä siihen, missä itse olemme parhaita.”
Philip Scholtzé, Sensus Presentreklam AB
“Ohjelmisto on aivan suvereeni. Sillä voi tehdä niin monenlaista. Se on myös looginen ja nätti. Kaikki yhteydenpito Lundalogikin henkilökuntaan on ollut hyvin myönteistä. He ovat koulutettuja sekä mukavia, ja olen saanut palvelua/vastauksia nopeasti.”
”Vain harva jos yksikään toimittaja herättää minussa sellaista luottamusta kuin Lundalogik. Tai tekee työtään niin perusteellisesti kuin te. Tarkoitan todella jokaista sanaa; en sano näin siksi että minun “täytyisi”.”
Jan Johansson, Väderstad-Verken AB
”Lupaavat vähän ja toimittavat paljon
– sitä minä arvostan!”

Yhteistyökumppaneitamme

Tapahtumia

Opiskeletko Tampereella? Tule moikkaamaan Rekrytorille!

Keskiviikkona 15. helmikuuta 2017

Oletko kiinnostunut uuden tulokkaan elämästä Lundalogikilla? Palkkasimme viime vuonna yhteensä yli 40 ihmistä, eikä tuleva vuosi ole poikkeus. Tule siis juttelemaan Suomen suurimmille työllistymismessuille. Lundalogik saattaa olla osa sinunkin tulevaisuuttasi.